- Herald en Philip ondernemen op een duurzame manier, Dit proef je in de Cleopatra-trostomaat - 


Duurzaamheid

Wij produceren op een duurzame manier de Cleopatra-trostomaat. Dit doen wij door maximaal biologisch te telen en hergebruik van  het overtollige water. Het duurzaam ondernemen proef je in de Cleopatra-trostomaat! 

 

Warmtekrachtkoppeling

Met de warmtekrachtkoppeling wekken wij elektriciteit, warmte en CO2. De CO2 gebruiken wij als meststof voor de planten.

 

Aardwarmte

Op korte termijn worden wij aangesloten op het aardwarmte project Polanen, hierdoor zullen wij minder gebruik maken van fossiele energie. 

 

Global G.A.P.

Wij beschikken over een Global G.A.P.-certificering. Global G.A.P. is de wereldwijd erkende standaard voor de agrarische sector die de primaire producenten in staat stelt hun inspanningen op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit te certificeren.


GRASP

Wij beschikken over een GRASP-certificering. GRASP staat voor GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice, en is een risicobeoordeling op het gebied van sociale aspecten op een bedrijf. Denk hierbij aan het welzijn en beloningsniveau van medewerkers alsook gezondheids- en veiligheidsaspecten.


On the way to Planetproof

Wij beschikken over een On the way to Planetproof - certificering. On the way to PlanetProof is een onafhankelijk keurmerk dat laat zien dat voedings- en sierteeltproducten duurzamer zijn geproduceerd.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb